Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 27, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αμερόληπτοι πάντα με τη Χρυσή Αυγή!



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ

Την ώρα που η πόλη σε κάθε πιθανό σημείο, σε κάθε κυκλική πλατεία και όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, βρίθει σε αναρτήσεις πανό, κάθε αποχρώσεως και κάθε πιθανού Ιδεολογήματος (τα περισσότερα από τον αριστερό χώρο!). Την ώρα που, σε όλη την πόλη, σε κάθε κολώνα φωτισμού, από του Κ.Κ.Ε. μέχρι του ανύπαρκτου ΛΑΟΣ, υπάρχουν αναρτημένες αμέτρητες αφίσες, κάποιοι (κύριοι) ενοχλήθηκαν και ζητούν να κατεβάσει το ένα και μοναδικό πανό του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή! που αναγράφει:

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Το ερώτημα είναι: Τι σας ενοχλεί κύριοι; «Το ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ»; Το δείχνει ο τρόπος που αποφασίσομαι και διατάσσομαι να κατέβει το συγκεκριμένο πανό χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Η μήπως ενοχλεί το «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;» είναι ψέμα κύριοί; Ότι έχετε φυλακίσει σχεδόν το σύνολο των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής με γελοίες κατηγορίες που μ’ αυτές γελάνε ακόμη κι οι πέτρες! Είναι κακό που ζητάμε λευτεριά για τους Έλληνες Πατριώτες;

Εσείς κύριοι αντιτάσσεστε απέναντι μας σιδερόφρακτοι, με όλα τα μέσα να μας εξαφανίσετε! Εμείς το μόνο που έχουμε να αντιτάξουμε στα πληρωμένα στίφη σας είναι η αγάπη μας για την Πατρίδα και μπόλικο σάλιο να σας φτύσουμε! ΧΤΥΠΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ! ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Κι εσείς πάντα θα είστε εκεί να μας κατεβάζετε τα πανό γιατί Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΕΕΙ!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 Τ.Ο Χρυσή Αυγή Πρέβεζας.

1 σχόλιο: