Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 04, 2014

Συναντήσεις Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ν. Κάτσιου με φορείς υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης της Π.Ε. Πρέβεζας


Δράσεις Yγείας και Πρόνοιας βρέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νικόλα Κάτσιου την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στρ. Ιωάννου, του Γενικού Διευθυντή Υγείας της Περιφέρειας κ. Ι. Νικόπουλου και της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Δ. Καμπούρη, ο κ. Κάτσιος συναντήθηκε με φορείς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της περιοχής.

Σε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη συνέχιση στήριξής του από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κοινωνικό Ιατρείο και στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου παραδόθηκαν φάρμακα και ιατρικό υλικό αντίστοιχα, που είχαν συγκεντρωθεί σε πρόσφατη δράση της Περιφέρειας. 


Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκε η δυνατότητα συνέχισης των συνεργασιών στήριξης σε θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως η συνεργασία της Ένωσης Εφοπλιστών με την Π.Ε. Πρέβεζας με παρεμβάσεις στην περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου