Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ιδανικός προορισμός στην Ευρώπη για το 2015

Συμμετοχή σε 5 Διεθνή Φεστιβάλ τουριστικού και πολιτιστικού ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη



Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ που αφορά την Πρέβεζα και θα αποτελέσει την Ελληνική συμμετοχή σε 5 Διεθνή Φεστιβάλ τουριστικού και πολιτιστικού ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη για το 2015. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Βασίλη Κατερινόπουλο τα συγκεκριμένα διεθνή φεστιβάλ διοργανώνονται με την συμμετοχή τουριστικών πρακτορείων των χωρών, με την συμμετοχή των τηλεοπτικών σταθμών και των μέσων ενημέρωσης και με τα υπουργεία τουρισμού και πολιτισμού των χωρών της Ευρώπης.
Η ανάδειξη της Πρέβεζας όπως επισημαίνει ο κ. Κατερινόπουλος θα αποτελέσει σημαντικό ενδιαφέρον στους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας διότι αποτελεί έναν σημαντικό πολύπλευρο προορισμό διακοπών με στοιχεία από το περιβάλλον τις ακτές την ιστορία και το πολιτισμό κάτι που επιδιώκουν πλέον οι τουρίστες από χώρες τις Ευρώπης. Να σημειωθεί πως 
το 2013 συμμετείχε η Αμοργός, το 2014 φέτος η Ρόδος με την παραγωγή Λίνδος η νύμφη του ήλιου και για το 2015 προτείνεται η Πρέβεζα, ως ένας ιδανικός προορισμός στην Ευρώπη. Γυρίσματα έγιναν ήδη στον ποταμό Αχέροντα, ενώ σειρά έχει ο Αμβρακικός αλλά και η πόλη της Πρέβεζας σε συνάρτηση με την ανάδειξη της παράδοσης, του οικοσυστήματος και των τοπικών προϊόντων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου