Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Εισαγγελέας Πρέβεζας, ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά τη θέση του


Συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρέβεζας, πραγματοποίησαν πριν από λίγο, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Ήταν μια συνάντηση στο πλαίσιο της συζήτησης, όχι τόσο στο να ενημερωθούν σχετικά με τον Αντικαπνιστικό Νόμο, ο νόμος είναι γνωστός – όσο στο να γίνουν κάποιες διευκρινήσεις από πλευράς του κ. Εισαγγελέα, αλλά και για να λυθούν τυχόν απορίες των καταστηματαρχών . 


Έτσι, όπως πληροφορηθήκαμε, ο κ. Εισαγγελέας απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους (καφεπώλες, ιδιοκτήτες νυχτεριών μαγαζιών αλλά και εστιατορίων), ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά τη θέση του και μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το μέτρο της απαγόρευσης του τσιγάρου στα καταστήματα θα πρέπει να εφαρμοστεί από όλους και να μην υπονομεύει ο ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, τον συνάδελφό του. 


Επίσης έγινε αναφορά για ελέγχους των αρχών (Αστυνομίας, Υγειονομικού) σε συγκεκριμένα καταστήματα, στο άκουσμα αυτό ο κ. Εισαγγελέας, ανέφερε ότι στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο…  μέσω του οργάνου σας, να γίνει καταγγελία  και έπειτα είναι δική μου αρμοδιότητα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου