Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σκληρή μάχη για μια θέση στον φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων


Σκληρή μάχη έδωσαν όπως πληροφορούμαστε δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής για την εκλογή τους ως αντιπρόσωποι στον φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων  (ΦΟ.Δ.Σ.Α.), 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου.

Η μάχη που δόθηκε για να εκλεγούν ως αντιπρόσωποι του δήμου, έχει να κάνει με την αποζημίωση που λαμβάνει ο Πρόεδρος της επιτροπής, ύψους 900 ευρώ. 

Ενώ έπειτα από σχετική ψήφιση, είχαν καταργήσει την αποζημίωση του Αντιπροέδρου της επιτροπής. Έτσι, δημοτικός σύμβουλος ο οποίος θέλει να επαναφέρει την αποζημίωση για την θέση του Αντιπροέδρου, ανέφερε -σύμφωνα με τις πληροφορίες μας - εκτός αίθουσας δημοτικού συμβουλίου με εκβιαστικό τρόπο, ότι στην περίπτωση που δεν εκλεγεί..θα παραιτηθεί κιόλας….

Τώρα, βάση ψηφοφορίας, από την δημοτική αρχή για αντιπρόσωποι στον φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων  (ΦΟ.Δ.Σ.Α.), 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου, εκλέχτηκαν οι Ροπόκης, Κατσιπανέλης και Βαρτελάτου, ενώ από την αντιπολίτευση ο κ.Παππάς. 

Ενώ εκπρόσωποι του Δήμου Πρέβεζας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦΟ.Δ.Σ.Α., Περιφέρειας Ηπείρου θα είναι οι κ.κ.Κορωναίος, Γιαννουλάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου