Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ντελίριο ενθουσιασμού, για την σημερινή βραδιά - Disco Night -του Κομιτάτου!!!


Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν για την μοναδική βραδιά, που ετοιμάζει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ξεκινώντας έτσι τις επετειακές του εκδηλώσεις, στα 10 χρόνια ζωής, που συμπληρώνει φέτος!  


Σήμερα Σάββατο 15 Νοέμβρη το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, διοργανώνει βραδιά DISCO στο BAR NO NAME στην Πρέβεζα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 το βραδάκι και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η βραδιά Disco, θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος με Disco μπάλες, με φωτορυθμικά, με ρομποτικά συστήματα, για να μας μεταφέρει στο κλίμα εκείνης της εποχής. DJ’s που μας ταξίδεψαν σε εκείνη την υπέροχη εποχή, θα είναι στα πλατό! Ανάμεσά τους, o Κώστας Γιαννάκης, ο Σιλβάν (Silvain Gobel), ο Αποστόλης Σκόπας (Β’ 52 ή Γάτος…) ενισχυτικά θα παίξει από την οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ο Κώστας Προβατάς.

Ήδη οι παραπάνω έχουν έτοιμα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν, ταξίδεψαν κόσμο και ερωτεύτηκαν πολλές γενιές μαζί τους. Είναι μια βραδιά για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι πιο νέοι. Μια βραδιά από αυτές που δεν χάνονται. Χορηγοί της εκδήλωσης, είναι το ONIROME  του κ Σπύρου Κίτσου, το εργαστήριο μπουγάτσας DONALD του κ. Μάνθου Δέσκα, το κατάστημα της INTERAMERICAN στην Πρέβεζα του κ. Βαγγέλη Κοίλιαρη. Ήδη η Πρέβεζα, αλλά και οι γύρω περιοχές, ζουν στους ρυθμούς της βραδιάς που έρχεται. 

Σήμερα Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 21.30, στη Disco night του Κομιτάτου, προμηνύεται μια βραδιά, πραγματικής διασκέδασης, με πραγματικά καλή μουσική, που από ότι σημειώνουν οι Dj’ s της βραδιάς,  δεν θα περιοριστούν μόνο σε Disco κομμάτια, αλλά και κομμάτια διαφόρων μουσικών ειδών, που σημάδεψαν εκείνη την εποχή. 

Στις γενιές που απόλαυσαν πραγματική διασκέδαση, ζουν γι’ αυτή τη βραδιά και δεν είναι υπερβολή, αν σημειώσουμε ότι υπάρχει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο, που περιμένει πως και πως αυτή τη βραδιά! Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον του νεότερου κόσμου, που του αρέσει η καλή και ποιοτική μουσική!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου