Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014

Πρεβεζάνικα Χρονικά - Νέο Διπλό Τεύχος !

Ο Δήμος Πρέβεζας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Συντακτική Επιτροπή των Πρεβεζάνικων Χρονικών, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την έκδοση του 49ου-50ου
τεύχους του περιοδικού.

    
Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, θεωρήσαμε  υποχρέωσή μας την έκδοση του τελευταίου τεύχους, προσπαθώντας συγχρόνως για τη συνεχή βελτίωσή του σε περιεχόμενο και εμφάνιση.

Το νέο διπλό τεύχος των Πρεβεζάνικων Χρονικών που μόλις κυκλοφόρησε, είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια Απελευθέρωσης της Πρέβεζας και περιέχει ενδιαφέρουσες εργασίες και  μελέτες για την Απελευθέρωση της πόλης μας ανέκδοτες εκθέσεις των στρατιωτικών πρωταγωνιστών της εκείνης της περιόδου, όπως επίσης ενδιαφέρουσες μελέτες για την μετέπειτα περίοδο που καλύπτουν ιστορικά, αρχαιολογικά, λαογραφικά, και λογοτεχνικά θέματα.
Στο τεύχος αυτό συνεργάστηκαν οι:
Σπύρος Σκλαβενίτης, Γιάννης Ρέντζος, Νίκος Καράμπελας, Πέτρος Αρταβάνης, Λάζαρος Συνέσιος, Καλλιόπη Πιλίλη, Κατερίνα Πάσχου, Ευάγγελος Αυδίκος, James Curlin, Δημήτρης Βογιατζής, Αθηνά Κωνσταντάκη, Σπυρίδων Πλουμίδης, Γιώργος Μουστάκης, Ανδρέας Καρζής, Κοσμάς Κοψάρης, Κωνσταντίνος Μάνος, Ρούλα Γαλάνη, Θέμης Κατωγιάννης, Βαγγέλης Κολιός, Στέλιος Μαφρέδας, Απόστολος Παπαδημητρίου. 

   Καλούμε τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν το περιοδικό και τις προσπάθειες του Δήμου Πρέβεζας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που εδώ και 35 χρόνια εκδίδουν ανελλιπώς τα Πρεβεζάνικα Χρονικά,  και τα οποία έχουν  καταστεί χρήσιμο εργαλείο της τοπικής ιστορικής και πολιτισμικής έρευνας.
Η τιμή του τεύχους (512 σελ.), έχει καθοριστεί στα 15 €.
                                            
   Το περιοδικό μπορείτε να το προμηθευτείτε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας (Εθνικής Αντίστασης 10) και τα τοπικά βιβλιοπωλεία.. (Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 26820-29889).

Δήμος Πρέβεζας-Δημοτικής Βιβλιοθήκη Πρέβεζας                  Η Συντακτική Επιτροπή των                      

              «Γυμνασιάρχης Χ.Κοντός»                                             Πρεβεζάνικων Χρονικών                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου