Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

Θέσεις εργασίας και στρατηγική ανάπτυξη για το Ν. Πρέβεζας ανάμεσα στα οφέλη από το φυσικό αέριο στην περιοχή



Συνάντηση με τον διακεκριμένο επιστήμονα του τομέα των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και πρώην υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία (2012), κύριο Ηλία Κονοφάγο, είχε η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Πρέβεζας, Μαρία Κατσικοβόρδου, την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της υποψηφίας Βουλευτού, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, κατά την οποία η κα. Κατσικοβόρδου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενέστατα γύρω από το θέμα του φυσικού αερίου στο Νομό Πρέβεζας, τις εν εξελίξει διεργασίες γύρω από αυτό, καθώς και τις προοπτικές αλλά και ευκαιρίες για στρατηγικό σχεδιασμό και ανάπτυξη που προσφέρει το φυσικό αέριο για την περιοχή και τους κατοίκους της. 

"Ευχαριστώ τον κ.Κονοφάγο για τη συνάντηση αυτή που είχε μαζί μου. Θεωρώ το θέμα του φυσικού αερίου ένα σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον της περιοχής και πάντα θα το κρατώ ψηλά στην ατζέντα ενδιαφερόντων μου ως Βουλευτής Πρέβεζας", δήλωσε η κα. Κατσικοβόρδου στο τέλος της συνάντησης. 

Ενώ ο κ. Κονοφάγος από την πλευρά του δήλωσε ότι θεωρεί πως η χερσαία και η θαλάσσια περιοχή της Πρέβεζας είναι μία τελείως ανεξερεύνητη περιοχή, παρουσιάζει δε εξαιρεικά υψηλή πιθανότητα ανακάλυψης κοιτασμάτων Φυσικού Αερίου & Πετρελαίου. "Τυχόν ανακάλυψη κοιτασμάτων θα μπορούσε να οδηγήσει στην δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, δημιουργία τοπικού πλούτου & βιομηχανίας προς όφελος του Νομού μας", είπε ο κ. Κονοφάγος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου