Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περιστατικό επίθεσης σκύλου σε ανήλικο αγόρι


Ένα περιστατικό επίθεσης σκύλου, καταγράφτηκε το πρωινό του Σαββάτου σε ένα 10χρονο αγόρι στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον πατέρα του ανήλικου αγοριού,  η επίθεση του σκύλου, έγινε όταν ο 10χρονος, προσπάθησε να κατευθυνθεί προς την επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια του, περνώντας μπροστά από το σκύλο, τότε και σύμφωνα με την μαρτυρία του κηδεμόνα, ο σκύλος, άρπαξε από το μπατζάκι της φόρμας το παιδί, αναγκάζοντας το, να φωνάξει σε βοήθεια, τότε έντρομος ο πατέρας, πετάχτηκε έξω και άμεσα κατάφερε να απομακρύνει το σκύλο από το πόδι του παιδιού.

Αμέσως μετά επικοινώνησε με το Α.Τ .Πρέβεζας, έτσι ώστε να γίνει η καταγραφή του συμβάντος, όπου με τη σειρά τους, επικοινώνησαν με την τοπική φιλοζωική οργάνωση και τους ενημέρωσαν ότι τα ζώα είναι εμβολιασμένα.

Καλό θα είναι, οι ιδιοκτήτες ή αυτοί που προσέχουν τα ζώα να τα έχουν υπό την συνεχή παρακολούθηση και όχι αδέσποτα στο δρόμο. Δεν γνωρίζουμε τι προκάλεσε την επίθεση του σκύλου στο ανήλικο παιδί, όμως το περιστατικό καταγράφηκε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου