Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα αποτελέσματα της αδιαφορίας…!!!


Η περιβόητη λακούβα στην είσοδο του παρκινγκ στο ιστορικό κέντρο, σήμερα το πρωί, έγινε αιτία, το μπροστινό μέρος αυτοκινήτου να υποστεί υλικές ζημιές.


Η  συγκεκριμένη λακούβα είναι γνωστή σε όλους του Πρεβεζάνους και όχι μόνο οδηγούς και πεζούς. Πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ αυτών και το PrevezaBest, έχουν κάνει κατά καιρούς αναφορές για το κλείσιμο της λακούβας…όμως μέχρι και σήμερα δεν έγινε τίποτα. 

Αν ενθυμούμαστε ορθώς, παλαιότερα την είχαν κλείσει αλλά προφανώς έκαναν μονάχα ένα μπάλωμα. Εν πάση περιπτώσει, σήμερα στάθηκε αφορμή για την ζημιά ενός ακόμα ιχ, ανεξαρτήτου της συντήρησης του αυτοκινήτου, το οποίο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε υπέστη υλικές ζημιές. 





Το αστείο όμως της υπόθεσης, είναι ότι έπειτα από το σχετικά συμβάν, ως δια "μαγείας", εμφανίστηκε υπάλληλος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας με όχημα, όπου τοπικά με χαλίκι προσπαθούσε να καλύψει τη λακούβα…. 


Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε, επικοινώνησε με τον νομικό του σύμβουλο και θα στραφεί κατά παντός υπευθύνου...

2 σχόλια:

  1. Εάν κρίνω από την κατάσταση του ελαστικού στην ΦΩΤΟ που μαρτυρά την έλλειψη συντήρησης του οχήματος με όλες τις συνέπειες που απορρέουν για την ασφάλεια του (και την δικιά μας) μάλλον η λακκούβα είναι το λιγότερο που του φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.Η ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΤΕΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ.ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ή ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ...... ,ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ '' ΛΑΔΩΘΗΚΕ΄΄ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛ.ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΜΕ 3 ΧΙΛ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ 25 ΧΙΛ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ......!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή