Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέες διακρίσεις μαθητών του δημοτικού ωδείου


Το τριήμερο 7-10 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας δωρεάν σεμινάρια από τo σύνολο Μουσικής Δωματίου "ΕΝΩΔΟΝ" της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.


Το πρόγραμμα, με τίτλο Δικαίωμα στη Μουσική της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τη διοργάνωση ανέλαβε το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας.

Στα σεμινάρια αυτά συμμετείχαν αρκετοί μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», οι οποίοι παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και αυτό επιβραβεύτηκε από τους καθηγητές και διοργανωτές των σεμιναρίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο μαθητής Κέιλεμπ Σπυράλατος, από την τάξη πιάνου της κ.Δήμητρας Αποστολίδη, έλαβε υποτροφία για τις σπουδές του την επόμενη χρονιά, ενώ ο αδερφός του Τζόσουα Σπυράλατος, επίσης μαθητής της κ.Αποστολίδη, διακρίθηκε ως πολλά υποσχόμενος νέος ταλαντούχος πιανίστας.

Η διοίκηση και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», επιθυμούν να συγχαρούν δημοσίως τους δύο μαθητές του που διακρίθηκαν στα σεμινάρια, αλλά και την δασκάλα τους Δήμητρα Αποστολίδη για τα λαμπρά αυτά αποτελέσματα. 

Επίσης, αισθάνονται υπερήφανοι για την εν γένει παρουσία των μαθητών του Ωδείου στα σεμινάρια, που απέσπασαν ευμενή σχόλια για το υψηλό τους επίπεδο και την ιδιαίτερη ικανότητά τους, γεγονός που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αγάπη τους για τη μουσική και στην άρτια εκπαίδευσή τους από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου.

            Ευχόμαστε σε όλους καλή πρόοδο και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Κοσμάς Κορωναίος
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

για το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου