Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

Έγινε η καταγγελία από τον Πανλευκάδιο σε βάρος του Τηλυκράτη


Στο τελικό αγώνα του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, ο οποίος και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/2, μεταξύ των ομάδων του Τηλυκράτη και του Εθνικού Φιλιππιάδας, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή της Φιλιππιάδας.

Στον σχετικό όμως αγώνα, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, η ηττημένη εκ του αποτελέσματος ομάδα, φέρεται - κατηγορείται ότι κατά παράβαση στην αλλαγή που έγινε, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο παίχτης άνω των 21ετών, ενώ εκείνη τι στιγμή η ομάδα του Τηλυκράτη, αγωνίζονταν μόνο με έναν παίχτη κάτω των 21 ετών. (Σ' αυτό το σημείο να εξηγήσουμε για τους μη σχετικούς, ότι απαγορεύεται τόσο στους αγώνες του πρωταθλήματος όσο και στους αγώνες του κυπέλλου, μία ομάδα να αγωνίζεται μόνο με έναν παίχτη κάτω των 21 ετών, απαραιτήτως  πρέπει να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο δύο παίχτες κάτω των 21 ετών). 

Έτσι, αυτή η κίνηση για την οποία κατηγορείται η ομάδα του Τηλυκράτη,  (ότι δηλαδή για κάποια λεπτά αγωνίζονταν μόνο με έναν παίχτη κάτω των 21 ετών) προκάλεσε αντιδράσεις με αποτέλεσμα και σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες του PrevezaBest, η ομάδα του Πανλευκάδιου σήμερα το απόγευμα προέβη στην κατάθεση καταγγελίας στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας,  για την παραπάνω παράβαση για την οποία κατηγορείται η ομάδα του Τηλυκράτη. 

Ενώ, αν εν τέλει αποδειχθεί η κατηγορία αυτή, τότε η ομάδα του Τηλυκράτη αντιμετωπίζει σοβαρή ποινή, αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου