Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ντίνα Μωραίτη..μεγάλη αποδοχή και οι φήμες ολοένα να φουντώνουν !


Μπορεί οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να μην είναι σύντομα, όμως ενδιαφερόμενοι για τους δημαρχιακούς θώκους, κάποιοι από αυτούς, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες...


Στην Πρέβεζα, μεταξύ άλλων αξιόλογων ανθρώπων, υπάρχει ένα άτομο, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένο - άφθαρτο - με μεγάλη την αποδοχή του κόσμου. 

Ο λόγος για την προιστάμενη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, Ντίνα Μωραίτη, η οποία προσφάτως εκλέχτηκε στον τομέα τεχνικών υπηρεσιών της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πρέβεζας. 

Η κ.Μωραίτη όπως πληροφορούμαστε, διαθέτει την αποδοχή των πολιτών της Πρέβεζας, ενώ με κάποιον τρόπο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η εμπλοκή της στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Η ίδια πάντως, είναι ιδιαίτερα προσεχτική και λακωνική σε ότι αφορά σχετικά με το αν θα ηγηθεί ενός συνδυασμού με σκοπό να "χτυπήσει" τις εκλογές. 

Σε κάθε περίπτωση, η κ.Μωραίτη με τον σεβασμό και την ταπεινότητα που αποπνέει, διαθέτει και όλα εκείνα τα κριτήρια και τις προυποθέσεις που πρέπει να έχει κάποιος έτσι ώστε να κατέλθει με αξιώσεις στην πολιτική, ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου