Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επιμηκύνουν την Τουριστική περίοδο και συνεχίζουν !


Τρία γνωστά καλοκαιρινά καταστήματα, Lithos, Mango και Cuba είναι από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου η διεύθυνση των καταστημάτων αυτών, έχουν ως πρωταρχικό στόχο την άμεση επιμήκυνση της τουριστικής - καλοκαιρινής περιόδου.


Συγκεκριμένα, χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Beach - bar Lithos, όπου ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλη και έκλεισε μόλις πριν λίγες ημέρες. 

Προφανώς και στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου το κατάστημα έκλεισε πριν από λίγο, δεν υπήρχε το κέρδος υπό την έννοια του καθεαυτού κέρδους αλλά της ευχαρίστησης και της ανταποδοτικότητας των πελατών του που το στήριξαν με μεγάλη αγάπη όλο αυτό το διάστημα. 

Στο ίδιος μήκος κύματος το Mango στο Κανάλι αλλά και το Cuba στην παραλία της Λούτσας, όπου στόχος αυτών είναι κυρίως η άμεση και πολύ καλή εξυπηρέτηση των πελατών. 

Έτσι, η διεύθυνση των καταστημάτων αυτών, ευχαριστεί όλο το κόσμο της ευρύτερης περιοχής για την αμέριστη αγάπη που έδειξαν και υπόσχεται πως τη νέα σεζόν τα καταστήματα θα επαναλειτουργήσουν ακόμη πιο νωρίς με ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες παροχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου