Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΙΧ, βρέθηκε στο χαντάκι , έπειτα από τροχαίο ατύχημα


Ένα ιχ βρέθηκε στο χαντάκι, έπειτα από τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη πριν από λίγη ώρα στην έξοδο της πόλης, λίγο μετά το κατάστημα Λαινά.


Συγκεκριμένα, τα δύο ιχ οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας εξόδου της πόλης, και σύμφωνα με μαρτυρίες η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική όταν το προπορευόμενο όχημα επιχείρησε να στρίψει αριστερά προς ΒΙΠΕ, αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τον οδηγό του οχήματος που ακολουθούσε με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα να βρεθεί στο χαντάκι. 
Από το τροχαίο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές των αυτοκινήτων. Στο σημείο για την απομάκρυνση των οχημάτων βρέθηκε η οδική βοήθεια Xristakis Assistance, ενώ προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘