Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2016

Στο Novus Cup 2016, η U13 της Αθλητικής Ένωσης Πρέβεζας


Στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου 32 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα,  μεταξύ των οποίων ΠανιώνιοςΑτρόμητος ΑΕΚ και ΟΦΗ, αλλά και η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Πρέβεζας ηλικίας 11-15 ετών δίνουν ραντεβού σε τέσσερα γήπεδα των νοτίων προαστίων για ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο τουρνουά.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν χωρίστηκαν σε 4 γκρουπ και θα εμφανιστούν στο γήπεδο για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να χαρίσουν θέαμα σε όσους βρεθούν στις εξέδρες.
Στις 29 Δεκεμβρίου το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης/ημιτελικοί, ενώ το απόγευμα θα διεξαχθούν οι τελικοί όλων των κατηγοριών.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερα γήπεδα, όπου έχουν χωριστεί οι ομάδες: α) Star Sport Club (Κ. Καραμανλή 6, Βούλα), β) Γήπεδο Καλαμακίου (Γερουλάνου 2, Άλιμος), γ) Γήπεδο Άρη Βούλας (Περικλέους και Βενιζέλου, Βούλα), δ) Γήπεδο ΟΣΦΠ Βάρης (Καποδοστρίου 2, Χέρωμα Βάρης).
Έτσι, η συγκεκριμένα ποδοσφαιρική εκδήλωση είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πιτσιρικάδες της Πρέβεζας να αγωνιστούν με συνομήλικούς τους οι οποίοι αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες της χώρας και αναμφίβολα θα ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώση επί του αθλήματος. 

U13

Οι όμιλοι
Α- ΑΕΚ, ΓΣ Πανιώνιος, ΑΕ Πρέβεζα, Θύελλα 04

Β- ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΟΔ, ΑΟ Γλυκών Νερών, ΠΑΕ ΟΦΗ.
Γ- ΠΑΕ Πανιώνιος, Bebides 2000, Θύελλα 05, Α.Σ Σούρμενων






Με πληροφορίες από το talentabout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου