Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Πρέβεζας - Ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ Καθηγητών


Εκλογές και για την ανάδειξη μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Πρέβεζας καθώς και για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήθηκαν  εχθές 15-12-2016 στο χώρο του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας :


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ψήφισαν 355. Λευκά-άκυρα 29. Έγκυρα 326. Έλαβαν
ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: 110 ψήφους 31% και 3 ΕΔΡΕΣ
ΜΕΤΩΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ: 95 ψήφους, 26,8% και 2 ΕΔΡΕΣ
ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ:61 ψήφους, 17,2% και 1 ΕΔΡΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ:59 ψήφους,16,6%και 1 ΕΔΡΑ
Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕΠρέβεζας, εκλέχθηκαν οι εξής: από τη ΔΑΚΕ Καθηγητών οι Κατσανάκης Απόστολος, Γεωργατσέλης Αθανάσιος και Γεωργοπέτρης Δημήτριος, από το Μέτωπο Δράσης και Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών οι Λελοβίτης Παναγιώτης και Ντάγγας Δημήτριος από την Μετωπική Αριστερή Παρέμβαση ο Καββαδάς Διονύσιος και από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ο Τσεκούρας Πέτρος.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Σμπόνιας Νικόλαος , Κάλλης Θεόδωρος και Κατσανός Ιωάννης
Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΑΔΕΔΥ
Ψήφισαν 355. Λευκά-άκυρα 35. Έγκυρα 320.Έλαβαν
ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: 107 ψήφους εκλέχθηκαν 6 αντιπρόσωποι
ΜΕΤΩΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ: 95 ψήφους εκλέχθηκαν 5 αντιπρόσωποι
ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: 59 ψήφους, εκλέχθηκαν 3 αντιπρόσωποι
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ:59 ψήφους,εκλέχθηκαν 3 αντιπρόσωποι

Στο σύνολό τους εκλέχθηκαν 17 αντιπρόσωποι.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ Πρέβεζας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους συναδέλφους που την τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς της την πρώτη θέση και τρείς (3) έδρες στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Πρέβεζας.

Η επιτυχία αυτή της ΔΑΚΕ οφείλεται στην ξεκάθαρη θέση της παράταξης στις επιλογές της για την εκπαίδευση και τη σταθερή προσήλωσή της στις αρχές και αξίες του διεκδικητικού και υπεύθυνου συνδικαλισμού. Του συνδικαλισμού που θεωρεί πρώτη προτεραιότητα την ενότητα στο χώρο των εκπαιδευτικών της Δ.Ε., τη σύνθεση των απόψεων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων, αποκρούοντας παράλληλα τις διαχωριστικές γραμμές.

Για μια ακόμα φορά η ΔΑΚΕ Δ.Ε. απέδειξε, ότι παραμένει ήρεμη δύναμη σοβαρότητας, υπευθυνότητας, αγωνιστικότητας και προοπτικής και ότι μπορεί να πρωτοστατεί στους αγώνες για ένα κίνημα για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο, για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Στο νέο ΔΣ οι εκπρόσωποί μας θα αγωνιστούν και πάλι για την ενότητα και αποτελεσματικότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων και τη στήριξη των δίκαιων συμφερόντων τους.
Η παράταξη της ΔΑΚΕ δηλώνει ότι θα συνεχίσει να εκφράζει τις αγωνίες των συναδέλφων. Θα συνεχίσει να αντιστέκεται σε κάθε μέτρο που στρέφεται σε βάρος της εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού. Θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όλων των συναδέλφων ανεξάρτητα από την ιδεολογία τους.
                                                          
Ε.Ε ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου