Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

Με επιτυχία διεξήχθη το αγωνιστικό σεμινάριο Taekwon -do από τον Ευκλέα Πρέβεζας


Αγωνιστικό σεμινάριο διεξήχθη σήμερα Κυριακή 11/12 στον Α.Σ. Ευκλέας Πρέβεζας με τον διεθνή εκπαιδευτή και παγκόσμιο πρωταθλητή Θεόδωρο Λώλη 5dan.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 29 μέλη από τις σχολές Α.Σ. Ευκλέας Διασέλλου Άρτας, Α.Σ. Ευκλέας Φαναρίου, Α.Σ. Ευκλέας Καναλίου και Α.Σ. Ευκλέας Πρέβεζας. 


Η διδασκαλία του σεμιναρίου βασίστηκε πάνω στους κανόνες του αγωνιστικού taekwondo σε τακτικές και προετοιμασία των αθλητών. Τα παιδιά επίσης εξασκήθηκαν σε εφαρμογές επίθεσης και άμυνας. Ενώ, όπως οι ίδιοι οι μακροί αθλητές δήλωσαν, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μετάδοση και την διδασκαλία του διεθνή εκπαιδευτή Θεόδωρου Λώλη. 

Μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί παρόμοιο σεμινάριο από τον ίδιον εκπαιδευτή. Ο Α.Σ. Ευκλέας Πρέβεζας και ο Master Άγγελος Σολδάτος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους μαθητές που παρακολούθησαν το σεμινάριο, καθώς επίσης και τον Διεθνή εκπαιδευτή για την τιμή να παρευρεθεί στον σύλλογο του Ευκλέα Πρέβεζας και να διδάξει στην αγωνιστική ομάδα και όχι μόνο. 

Αξίζει ν΄αναφέρουμε πως η εμπειρία του Θεόδωρου Λώλη προέρχεται από τους πρώτους αθλητές οι οποίοι έφεραν διακρίσεις στο άθλημα από το 1990, καθώς για πολλά χρόνια διετέλεσε ομοσπονδιακός προπονητές σε εθνικές αποστολές στο εξωτερικό. Έτσι, πολύτιμη ήταν η εμπειρία και οι γνώσεις να μεταφέρει στους μαθητές οι οποίοι παρακολούθησαν το σεμινάριο και έλαβαν πολύτιμες πληροφορίες καθώς και τακτικές τις οποίες είχαν διδαχτεί από τους δασκάλους, όμως με την εμπειρία του διεθνούς εκπαιδευτή εμπεδώθηκαν και αποσαφηνίστηκαν πλήρως.

Δηλώσεις των μικρών αθλητών από την εμπειρία τους στο σημερινό σεμινάριο

Στέφανος Σακκάς, ασχολούμαι δύο χρόνια με το άθλημα του taekwon do  και σήμερα στο σεμινάριο διδάχτηκα πολλές νέες τακτικές αυτοάμυνας και έμεινα ενθουσιασμένος.

Κωνσταντίνος, από το σεμινάριο αποκόμισα πολλές γνώσεις τακτικής, οι οποίες θα με βοηθήσουν στους αγώνες να αντιμετωπίζω καλύτερα τον αντίπαλο μου , τηρώντας πάντα τους κανονισμούς του αγώνα. Ο λόγος που επέλεξε να κάνω taekwon do είναι γιατί σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και σε αυτό μας βοηθάει ο δάσκαλος μας Άγγελος Σολδάτος

Κυριάκος Δημητρίου, ασχολούμαι με το άθλημα τέσσερα χρόνια και μου αρέσει γιατί διδάσκομαι πράγματα που θα με βοηθάνε στην κοινωνία να είμαι σωστός άνθρωπος.

Δημοσθένης, κάνω πέντε χρόνια taekwon do , το σημερινό σεμινάριο μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να επαναληφθεί ξανά.

Θεοδώρα Ζαρβαλιά , ασχολούμαι δύο χρόνια με το άθλημα,μου αρέσει πάρα πολύ γιατί γίνομαι καλύτερη και από το σημερινό σεμινάριο έμαθα πολλά νέα πράγματα από τον κ.Θεόδωρο Λώλη ο οποίος ήταν πολύ καλός μαζί μας.

Στράτος Χατζηνικολάου, ασχολούμαι τέσσερα χρόνια με το άθλημα και έχω μάθει πολλά νέα πράγματα, με έχει μάθει να σκέφτομαι τον συνάνθρωπο μου και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Από το σημερινό σεμινάριο έμαθε πολλά νέα πράγματα από τον κ.Λώλη.

Γεράσιμος Τζάλας, ασχολούμαι τρία χρόνια με το taekwon do έχω κόκκινη ζώνη και από το  σημερινό σεμινάριο έμαθα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Γιώργος, ασχολούμαι τέσσερα χρόνια με το taekwon do, θέλω να φτάσω τη μαύρη ζώνη, είμαι μέλος του Ευκλέας Διασύλου και το σημερινό σεμινάριο θα ήθελα να επαναληφθεί ξανά.

Παναγιώτης Αγγελέτος, ασχολούμαι με το taekwon do δεκατρία χρόνια, αρχικά ξεκίνησα ερασιτεχνικά ενώ τα τρία τελευταία χρόνια λαμβάνω μέρος σε διεθνής και πανελλήνιους αγώνες. Τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει το συγκεκριμένο άθλημα είναι πολλά, όπως π.χ. γίνεσαι περισσότερο ήρεμος άνθρωπος ενώ σου τονώνει την αυτοπεποίθηση. Ξεκίνησα μαθήματα στον Ευκλέα Άρτας με τον MasterΆγγελος Σολδάτο και τώρα συνεχίζω από τον μαθητή του- διεθνή εκπαιδευτή Λώλη Θεόδωρο. Στόχος μου είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής το 2017 και να τα πάω όσο το δυνατόν καλύτερα. Το σημερινό σεμινάριο ήταν πολύ ωφέλιμο και ευελπιστώ να γίνουν παρόμοιες εκδηλώσεις.

Πέτρος Γεωργάρας, είμαι εκπαιδευτής στον Ευκλέας Διασύλου Άρτας , προπονώ σε ημερήσια βάση 50 αθλητές από 5-65χρ. Έχω λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια, από τα οποία πάντα κάθε φορά μαθαίνουμε κάτι καινούριο .

Τέλος, ο διεθνής εκπαιδευτής, Θεόδωρος Λώλης ο οποίος και δίδαξε στο σημερινό σεμινάριο δήλωσε για το επίπεδο των μαθητών ήταν αρκετά υψηλό, όλα τα παιδιά ήταν καλή ομάδα, οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο, κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια. Σήμερα, δείξαμε στα παιδιά ποιος είναι ο σκοπός της συμμετοχής στους αγώνες, τους τεχνικούς τρόπους για να βγει νικητής ένας αθλητής στον αγώνα με κίνητρο πάντα την ευχαρίστηση ενώ διδάξαμε τεχνικές που να τηρούνται πάντα οι κανονισμοί σε έναν αγώνα. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν και άλλα παρόμοια σεμινάρια, κατέληξε ο κ.Θεόδωρος Λώλης.

Ενώ, ο Master Άγγελος Σολδάτος ευχαριστεί όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο αγωνιστικό σεμινάριο καθώς επίσης και τον διεθνή προπονητή Θεόδωρο Λώλη για την προσφορά του στο άθλημα του Taekwon - do.

Δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου