Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Μητροπολίτης κ.Χρυσόστομος ευχαρίστησε τους σπουδαστές της ΑΕΝ για τη συμμετοχή τους στη λιτανεία του Αγίου Χαραλάμπους


Σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου (ΑΕΝ) υπό τη συνοδεία του Διοικητή κ.Λαμπρόπουλου καθώς και του Υποδιοικητή κ. Καρβέλη επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης προκειμένου ο Μητροπολίτης κ.Χρυσόστομος να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη συμμετοχή τους και τη μεταφορά της Ιερής Εικόνας στην λιτανεία κατά την εορτή του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους. 




Εκεί, τους σπουδαστές καθώς και τη διοίκηση της σχολής υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης κ.Χρυσόστομος όπου αφού τους καλωσόρισε τους μίλησε μεταξύ άλλων για τη πατρίδα,  τη τήρηση των εθίμων και των παραδόσεων αλλά και για τη χάρη του Αγίου Χαραλάμπους και του Θεού όπου τους ευχήθηκε η ευλογία τους να τους συνοδεύει σε ότι και αν κάνουν. 







Έτσι, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την συμμετοχή τους στη λιτανεία του Αγίου Χαραλάμπους, εκ μέρους της Μητρόπολης ο Σεβασμιότατος επέδωσε σε όλους τους σπουδαστές αναμνηστικό δώρο και ευχήθηκε και του χρόνου οι σπουδαστές να λάβουν μέρος στην λιτανεία του πολιούχου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου