Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Ηλιοφάνεια, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά και πρωινές ομίχλες τις επόμενες ημέρες – Μεταβολή του καιρού απο την Παρασκευή


Καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε στην Ήπειρο έως και την Πέμπτη (23.2.2017), με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο αραιές νεφώσεις.

Τις πρωινές ώρες οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν το σχηματισμό ομίχλης, η οποία κατά τόπους στο εσωτερικό της περιφέρειας θα είναι πυκνή και θα περιορίσει αρκετά την ορατότητα. Η θερμοκρασία από την Τέταρτη θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο με τον υδράργυρο να φτάνει στα παράκτια και πεδινά τμήματα τους 16 με 17 βαθμούς, στα ημιορεινά τους 14 και στα ορεινά τους 10 βαθμούς. Τη νύχτα όμως και τις πρωινές ώρες το κρύο θα είναι αισθητό, καθώς η θερμοκρασία θα κατεβαίνει στους 5 με 6 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα, στους -1 στα ημιορεινά και στους -2 με -3 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα στραφούν βαθμιαία  σε δυτικούς – νοτιοδυτικούς έως και 4 μποφόρ.
Με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, μεταβολή του καιρού περιμένουμε από την Παρασκευή, καθώς θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανά και καταιγίδες, ενώ σταδιακή πτώση θα παρουσιάσει και η θερμοκρασία.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου