Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκλειστικό - Και με την υπογραφή καρδιολόγου ο Δήμαρχος Μπαίλης θα είναι υποψήφιος μέχρι το 2034, Αύριο οι ανακοινώσεις των αντιδημάρχων !


Καλά μιλάμε το παρασκήνιο πλούσιο και έντονο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest και όπως μας ανέφεραν στενοί συνεργάτες του δημάρχου....ο κ.Μπαίλης έχει το "πράσινο φως'" και με υπογραφή γνωστού καρδιολόγου να είναι υποψήφιος δήμαρχος έως το 2034. 

Μην γελάτε δεν είναι αστείο....

Δεδομένη θεωρείται η εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου το 2019 και αν κρίνουμε με τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στους άλλους χώρους...τολμάμε να προβλέψουμε την εκ νέου επανεκλογή Μπαίλη.....

Τώρα όσον αφορά τις αλλαγές των αντιδημάρχων, όπως αποκλειστικά σας έχουμε ενημερώσει, Αποκλειστικό - Μία μόνο αλλαγή για τους Αντιδημάρχους - Οι επικρατέστεροι για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όλοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους πλην του κ.Σαραμπασίνα, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αναλάβει Πρόεδρος σε νομικού προσώπου του δήμου. 

Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι οι αντιδήμαρχοι που θα ανακοινώσει αύριο Παρασκευή ο κ.Μπαίλης, κάποιοι εξ αυτών δεν θα έχουν χρονικό ορίζοντα το υπόλοιπο της θητείας αλλά κατά τη διάρκεια θα γίνουν αλλαγές. 

Αναφορικά με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο καθώς και οι άλλες νομικού υπηρεσίες του δήμου οι ανακοινώσεις θα γίνουν τέλος του Μήνα. 

Πάντως σχετικά με τον Δ.Λ.Τ. όπως μας ανέφεραν στενοί του συνεργάτες του δημάρχου δεν έχει καταλήξει ακόμα στο πρόσωπο που θα αναλάβει.... και έτσι το παιχνίδι παίζεται ακόμα !!!! 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη θέση αυτή δεν θα παραμείνει η νυν πρόεδρος κ.Παρθενία Καζάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου