Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 26, 2017

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας για το Συλλαλητήριο στις 28 Μάρτη για την Υγεία


Ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας καλεί τα μέλη του καθώς και τους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής μας να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για την Υγεία στις 28 Μάρτη, στις 7.00μμ στη Θεοφάνειο.

Πλευρά της αντιλαϊκής επίθεσης που δεχόμαστε είναι και το ασφαλιστικό δεμένο με το ζήτημα της υγείας. Στην περιοχή μας, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, βλέπουμε Κέντρα Υγείας να υποστελεχώνονται και να λειτουργούν εναλλάξ, όπως της Πάργας και του Καναλακίου. Το Νοσοκομείο να υποχρηματοδοτείται ως αποτέλεσμα της συνολικής μείωσης της χρηματοδότησης για την Υγεία και την Πρόνοια από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Επιπλέον έρχονται στο φως σχέδια συγχώνευσης του Νοσοκομείου της Πρέβεζας με αντίστοιχα γειτονικών νομών.

Όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι. Τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται στον χώρο της Υγείας, αλλά και συνολικότερα, έρχονται να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των μονοπωλίων στην Ελλάδα και σε επίπεδο ΕΕ.

Απέναντι σε όλα αυτά, ο μόνος δρόμος που απομένει είναι αυτός του ανυποχώρητου συλλογικού αγώνα. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Συμπαρατασσόμαστε με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Επιλέγουμε το δρόμο της κοινής δράσης και της συμμαχίας με τα ταξικά σωματεία των εργαζόμενων, με τους συλλόγους των αγροτών, σεβόμενοι την αυτοτέλεια του κάθε συλλόγου.

Να χτίσουμε βήμα - βήμα τη δική μας συμμαχία απέναντι στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, ΕΕ-ΔΝΤ, μονοπωλίων. Από κοινού να διεκδικήσουμε:

·Πλήρης στελέχωση του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας. Για ένα σύστημα Υγείας με πυκνό δίκτυο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, τόσο στην πόλη, όσο και στην περιφέρεια, στο οποίο θα έχουν όλοι δωρεάν πρόσβαση.

·Δωρεάν υγεία-πρόνοια, πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμιά πληρωμή για τις υπηρεσίες υγείας.

·Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Άμεση ανάκληση των βαρύτατων απωλειών των προηγούμενων χρόνων και κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα και τα τελευταία χρόνια.


Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο για την Υγεία
Την Τρίτη 28 Μάρτη, στις 7.00μμ στη Θεοφάνειο.
Σύστημα Υγείας  που να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και ΟΧΙ τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών!

Μάρτιος 2017
Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου