Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017

Το νέο διαιτολογικό γραφείο στην Πρέβεζα, Πάντα Ανδρονίκη


Σας καλωσορίζουμε στο νέο διαιτολογικό γραφείο της πόλης μας.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν ως εξής: τμηματική ανάλυση σώματος με Tanita MC- 780, που μας επιτρέπει να γνωρίσουμε την λιπώδη μάζα σώματος, την μυϊκή και την οστική μας μάζα, να πραγματοποιήσουμε έλεγχο ενυδάτωσης και παρουσία οιδήματος ενώ μας δίνει και την δυνατότητα εύρεσης βασικού μεταβολισμού, μεταβολικής ηλικίας και κοιλιακού λίπους, έτσι ώστε να αδυνατίσουμε σωστά ή απλά να φτιάξουμε και να διατηρήσουμε άριστες αναλογίες στο σώμα μας. 

Στο διαιτολογικό γραφείο δίνονται προγράμματα διατροφής για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, με υπερβάλλων ή ελλιπές σωματικό βάρος. 

Αναλαμβάνουμε αθλητές και άτομα που αθλούνται εντατικά. Άτομα με ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά (σίδηρος, ασβέστιο κ.α.). 

Αναλαμβάνουμε εγκυμονούσες και γυναίκες σε γαλουχία. Αναλαμβάνουμε άτομα με υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, καρδιαγγειακά νοσήματα, σακχαρώδη διαβήτη, άτομα με παθήσεις του πεπτικού συστήματος και άτομα με παθήσεις που σχετίζονται με το υπερβάλλων βάρος. 

Σας περιμένουμε, για να γνωρίσετε την σωματική σας δομή και να ανακαλύψετε πόσο εύκολο είναι να τρώτε υγιεινά και σωστά χωρίς στερήσεις. 

ΠΑΝΤΑ Α. ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ 
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ /Μαβίλη 8 (έναντι μικρού πάρκινγκ ιστορικού κέντρου) Τηλ 2682303728
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου