Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 11, 2017

ΑΡΤΑ: Ολοι μία γροθιά, γράφει ο Δημήτριος Λαμπράκης


Στις 16 Απριλίου 2017 συμπίπτει το Πάσχα των Ρωμαιοκαθολικών με το δικό μας Ορθόδοξο Πάσχα.
 
Όμως απανταχού η Χριστιανοσύνη διανύει μία περίεργη εβδομάδα των Παθών. Αιώνες μετά τους διωγμούς των Χριστιανών και χιλιετίες μετά την Σταύρωση & Ανάσταση του Θεανθρώπου μας ο ISIS απειλεί δια πυρός και σιδήρου τον Σταυρό των Χριστιανών.     
                    
Ο επικίνδυνος αντίχριστος Ερντογάν, την ίδια ημέρα, αναζητεί με κάθε τρόπο άπασες τις εκτελεστικές εξουσίες στην Τουρκία ενώ θέλει, σε μία ανόητη επίδειξη ισχύος, να προσευχηθεί την Μ. Παρασκευή στην  δική μας Αγια Σοφιά σκεπτόμενος την Μεγάλη Αλβανία. Η στρατιωτική κρίση στο Αιγαίο φαίνεται να είναι πρό των πυλών την ώρα μάλιστα που οι σχέσεις ΗΠΑ & Ρωσίας έχουν ταραχθεί. 

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος μετά από πολύμηνη διαπραγμάτευση φαίνεται να καταφέρνει την ψήφιση του 4ου Μνημονίου με ολέθριες συνέπειες για όλους τους Ελληνες αφήνοντας όμως μία αχτίδα φωτός στο εγγύς μέλλον. Στις προκλήσεις των πονηρών και δύσκολων καιρών είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε όλοι μία γροθιά για να κάνουμε την αχτίδα, λιακάδα και να κρατήσουμε την Χώρα μας ψηλά και τα παιδιά μας στην Ελλάδα μας και ελεύθερα. 

Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα και στους αδύναμους και στους δυνατούς.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους συντελεστές του PREVEZABEST.

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος Αρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου