Παρασκευή, Μαΐου 12, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση της νεοϊδρυθείσας 7ης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων ΝήσωνΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση της νεοϊδρυθείσας 7ης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων το Σάββατο 6 Μαΐου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κασσώπη» του ξενοδοχείου MargaronaRoyal και παρευρέθησαν εκπρόσωποι από όλους τους ομίλους που απαρτίζουν την νέα Περιφέρεια,εκτός του Αργοστολίου,  αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας. Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Λιμενάρχης Πρέβεζας κος Παύλος Τιφτικίδης και ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού κος Ευάγγελος Συγκούνας.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας, κύριο Ηλία Τέφα και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κύριος Αντώνης Δημητρακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της, κύριος Απόστολος Παπαθανασίου, οι οποίοι έχουν αναλάβει έφοροι της Περιφέρειας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το πόσο σημαντική είναι η ίδρυσή της.

Οι εκπρόσωποι των ομίλων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, μιας και ανήκαν σε διαφορετικές περιφέρειες μέχρι τώρα, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και να σχεδιάσουν τις επόμενες διοργανώσεις αγώνων. Επιβεβαιώθηκαν τα πολλαπλά οφέλη που έχει η σύσταση της νέας Περιφέρειας και ανανεώθηκε το ραντεβού για το τέλος του μήνα.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησε γεύμα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘