Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Στην Πρέβεζα βρέθηκε η Φλόγα της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και ΠολιτισμούΤην Φλόγα της 1ης  Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Ηπείρου 2017  φιλοξένησε σήμερα Παρασκευή η πόλη της Πρέβεζας.

Η υποδοχή έγινε στις 11.15 το πρωί στην αρχή του πεζόδρομου της παραλίας και από εκεί λαμπαδηδρόμοι μαθητές την μετέφεραν έως την πλατεία Ανδρούτσου  όπου πραγματοποιήθηκε  τελετή με ομιλίες και άλλα δρώμενα με την συμμετοχή των σχολείων. 

Η  Φλόγα-η οποία θα διασχίσει  τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου- ενώ αναχώρησε από την Πρέβεζα λίγο μετά τις 12 με προορισμό τα Ιωάννινα, την πόλη  η οποία θα  φιλοξενήσει   την  1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Ηπείρου 2017.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘