Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 20, 2017

Ιόνια Οδός - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα 22/5


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο 79,5ο χλμ. (παράκαμψη Αγρινίου), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS).
Ειδικότερα, από τις 08:00 έως τις 20:00, από τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγρινίου (Χαλικίου) έως τον Βόρειο Α/Κ Αγρινίου (Κουβαρά), θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγρινίου (Χαλικίου) και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Βόρειο Α/Κ Αγρινίου (Κουβαρά). Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αντίρριο δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.


Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου