Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή


Νέα μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες αναμένουμε από το πρωί της Κυριακής (21.5.2017) στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου.

Τα φαινόμενα κατά τόπους ενδέχεται να είναι έντονα και να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά- βορειοδυτικά έως 3 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των καταιγίδων, θα φτάσουν τοπικά έως και τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές και δεν θα ξεπεράσει το μεσημέρι τους 22 βαθμούς στα παράκτια και πεδινά τμήματα, τους 18 στα ημιορεινά και τους 16 στις ορεινές περιοχές. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένουμε από αργά το απόγευμα και από δυτικά.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘