Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε αγώνες ρυθμικής στην Πάτρα, ο ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ


Ο σύλλογος μας πήρε μέρος στην πρώτη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής που έγινε στην Πάτρα στο κλειστό γυμναστήριο <<ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΦΑΛΟΣ>> στις 20-21 Μαίου στις κατηγορίες των παγκορασίδων και των κορασίδων.

Οι αθλήτριες που πήραν μέρος στην κατηγόρια των παγκορασίδων είναι Τσίκο Ιωάννα-Λαμπίδου Αρτέμις-Παπατσώτσου Αναστασία-Ράπτη Μαρίνα-Μαγειρία Κωνστντίνα-Σπυρίδωνος Σύλα-Αποστόλου-Κατερίνα.Στην κατηγόρια των κοράσιδων Πρίφτη Βάσω-Παπασταύρου Σήλια-Τζίμα Ελφι-Σοφιάνου Σταματία-Καραμπέτσου Κατερίνα.

Η προπονήτρια τους Ζαντραβελη βασιλική είναι απόλυτα  ικανοποιημένη από την απόδοση των αθλητριών.

Ακολουθεί η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου στις 21 Ιουνίου στο Κηποθέατρο του Δήμου Πρέβεζας καθώς και η μεγάλη γιορτή της γυμναστικής στις 7-8 Ιουλίου το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που διοργανώνει ο σύλλογος μας με το Δήμο Πρέβεζας.

ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘