Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με τουριστικούς πράκτορες των Βαλκανίων, συναντήθηκε η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας



Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση και γεύμα εργασίας σε παραλιακό Ξενοδοχείο στο Κανάλι από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας προς το Τουριστικό Γραφείο “Filos Travel”  όπου μαζί με 13 συνεργάτες του από τις βαλκανικές χώρες (Σερβία,ΠΓΔΜ,Αλβανία κ.α) επισκέφθηκαν την περιοχή μας.


Μεταξύ άλλων έγινε μια εποικοδομητική συνάντηση όπου το Υπηρεσιακό Δ.Σ. προεδρεύοντος του Κου Πολύκαρπου Χαλκίδη  έδωσε πληροφορίες και έντυπο υλικό για τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και για τα καταλύματα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων  τα οποία το επόμενο διάστημα , περίπου στα μέσα Ιουνίου , θα έχουν επικοινωνία για συνεργασίες με το Filos Travel

Οι τουριστικοί πράκτορες είχαν τη χαρά να γευτούν γαστρονομικές απολαύσεις της περιοχής μας όπως σαρδέλα Αμβρακικού , κουτσομούρα Αμβρακικού , Μπακαλιάρο με δαμάσκηνα και σταφίδες και Ψαρόσουπα όπως επίσης την ντόπια πατάτα τηγανητή , ντόπια αγγουροντομάτα και ντόπια φέτα , ένα τραπέζι από τα τοπικά μας προϊόντα. Έμειναν ικανοποιημένοι και πραγματικά προσφέρθηκε μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.  Ένιωσαν την Πρεβεζάνικη φιλοξενία που όπως μας ανέφεραν δεν την βρήκαν πουθενά αλλού τόσο ζεστή. 

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων συνεχίζει την επικοινωνιακή πολιτική και εξωστρέφεια που είναι τόσο απαραίτητη για τον τουρισμό μας , όπως επίσης και για συνεργασίες με σημαντικούς και χρήσιμους ανθρώπους και τουριστικούς πράκτορες για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Νομού μας.


Με τιμή
Το Υπηρεσιακό Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου