Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ- Απόλυτη δικαίωση του Χρήστου Μπαίλη - Η επιτροπή του άρθρ. 152 δικαίωσε απόλυτα τη δημοτική αρχή


Όπως είχαμε πρώτοι ανακοινώσει, δείτε ΕΔΩ η επιτροπή του άρθρ. 152 δικαίωσε απόλυτα τη δημοτική αρχή, κρίνοντας αβάσιμους τους ισχυρισμούς του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ Κλάπα περί δήθεν αλλοίωσης της ψηφοφορίας για τις διοικήσεις του ΔΛΤ και της ΔΕΥΑΠ.


Το νομικό μέρος των ισχυρισμών του Δήμου έχει ως εξής, κάνετε κλικ ΕΔΩ

Το κείμενο των αποφάσεων της επιτροπής του άρθρ. 152 έχει ήδη αναρτηθεί. Θα επανέλθουμε με νέο δημοσίευμα και με τις απόψεις των μερών επί του θέματος.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είχε λάβει μορφή μονομαχίας, με τους δύο αντιπάλους συμπολίτευση και ελάσσονα αντιπολίτευση να ισχυρίζονται ότι έχουν απόλυτα νομικά επιχειρήματα. Όπως αποδείχθηκε όμως, δίκιο είχε ο κος Μπαίλης. 

Η αντιπολίτευση έχει δικαίωμα να προσφύγει στα δικαστήρια κατά της απόφασης αυτής. 

Αναμένουμε λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘