Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Σάκης Ρουβάς: ΟΚ από ΡΑΕ για την 2η επένδυση στα Ιωάννινα


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει το επενδυτικό του σχέδιο ο επιχειρηματίας Σάκης Ρουβάς.


Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το mononews.gr η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) υπό τον έμπειρο Νίκο Μπουλαξή ενέκρινε το 2ο σχέδιο του σχέδιο του επιχειρηματία που αφορά στα Ιωάννινα. 

Εκεί θα υλοποιηθεί μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής βιοαερίου, από απόβλητα βιομηχανικού σφαγείου και παραγωγής ενέργειας. Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο επιχειρηματίας έχει λάβει ήδη άδεια για να δημιουργήσει σε έκταση 37 στρεμμάτων, στον Άγιο Βησσάριο Καρδίτσας, μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής βιοαερίου, από απόβλητα βιομηχανικού σφαγείου και παραγωγής ενέργειας που θα χρησιμοποιείται για την ενεργειακή αυτάρκεια θερμοκηπίων που θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα βιοαερίου.

Κώστας Καλτσής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘