Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: 40 σπουδαστές της ΑΕΝ πήραν το πτυχίο τους, - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ


Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας, η τελετή Απονομής πτυχίων για τους επιτυχόντες σπουδαστές της ΑΕΝ Ηπείρου με έδρα την Πρέβεζα.


Έτσι, παρουσία των δικών τους ανθρώπων, της διοίκησης της σχολής και των τοπικών αρχών, 40 σαράντα νέοι και νέες σπουδαστές και σπουδάστριες, έλαβαν το πτυχίο τους.


Ομιλίες πραγματοποίησαν ο Διοικητής της σχολής κ.Καρβέλης, ο πρώην Διοικητής κ.Λαμπρόπουλος, η αναπληρώτρια διευθύντρια της σχολής κ.Καρακατσάνης, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων ενώ πατρικές ευχές απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως κ Πρεβεζής κ.Χρυσόστομος.
Δείτε το φωτογραφικό υλικό
1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που φέτος έχετε άλλη διευθύντρια! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή σταδιοδρομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘