Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια", δηλώνει η Χαροκαμένη μάνα, της Ζωής Κωστάκη από το Καναλάκι Πρέβεζας


Τις αρχές απασχολεί ο θάνατος της 45χρονης Ζωής Κωστάκη από το Καναλάκι Πρεβέζης που το πρωινό της Παρασκευής 16/6, σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, έδωσε τέλος στη ζωής της δια του απαγχονισμού από μια ελιά στην αυλή του σπιτιού της.


Για το τραγικό αυτό συμβάν, μίλησαν άτομα της οικογένειας της, στην κάμερα του Έψιλον και στην έμπειρη δημοσιογράφο, συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου, Ελένη Κοττέ. 

Σύμφωνα με την οικογένεια, τίποτε δεν προμήνυε το κακό που συνέβη το ξημέρωμα της 16ης Ιουνίου. Μάλιστα, όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, οι δικοί της άνθρωποι αναρωτιούνται τι πράγματι μπορεί να συνέβη. 

Ιδιαίτερα μάλιστα, με βουρκωμένα τα μάτια, η χαροκαμένη μάνα της 45χρονης, δηλώνει πως "εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια". 

Είναι μια ιδιαίτερη σοβαρή και συνάμα λεπτή υπόθεση που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στο τι γράφεται. Το PrevezaBest, δίχως να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να βγάζει βεβιασμένα και ενίοτε λανθασμένα συμπεράσματα, κάνει καταγραφή των όσων δηλώνονται.

Παρακολουθήστε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή εκπομπή Tatiana live από το 1:52:22 - 2:11:23

TATIANA LIVE 03-07-2017 from Epsilon TV on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘