Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και μεταφορά παράνομων μεταναστώνΣτο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, τρία άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  Χθες το πρωί, στην Νέα Σινώπη Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 43 ετών, διότι όπως διαπιστώθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατείχαν σε στάβλους ιδιοκτησίας τους, ο μεν 40χρονος μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (48,7) γραμμαρίων, ο δε 43χρονος μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο στερούνταν άδειας κατοχής.

· Σήμερα το πρωί, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 70χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, δύο υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 40 και 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘