Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα βουλευτή N. Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα


Ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε την Πέμπτη (10/08) στην Σκαμνούλα Πρέβεζας.


«Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες και τα στελέχη  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, καθώς και  τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο της πυρκαγιάς και έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες.


Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, τη ΛΕΚ Πρέβεζας και όλους τους εθελοντές, οι οποίοι απέδειξαν στην πράξη ότι ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες»  αναφέρει ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘