Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Η δημοφιλής εκπομπή "Ανοιχτή Γραμμή" με την Βίλιαν Στασινού και τον Νίκο Τσόλη επιστρέφει στον ΒΗΜΑ TV


Η αγαπημένη κοινωνική τηλεοπτική εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με παρουσιαστές την εντυπωσιακή και πολυεμπειρη Βιλιαν Στασινού και τον αγαπητό Νίκο Τσόλη, επιστρέφει στίς οθόνες μας την τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη βραδυ στις 10 στον τηλεοπτικό σταθμό ΒΗΜΑ με εδρα τα Ιωάννινα και εμβέλεια σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.


Η εκπομπή διεκόπη στις 18 Ιουλίου μετά τον τραυματισμό της Δημοσιογράφου κ. Βιλιαν Στασινού, η οποία όμως επιστρέφει, καθώς εχει μπει στο σταδιο της τελικής ανάρρωσης. 

Σήμερα οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές προχώρησαν στα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής, τα οποία ηταν εντυπωσιακά καθως χρησιμοποιήθηκε και drown, ενώ για πρώτη φορά στα γυρίσματα συμμετέχει και η Ελληνική Αστυνομία. Η συνέχεια στην οθόνη...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘