Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017

17 μαχαιριές δέχτηκε ο 60χρονος ταξιτζής από την Πλαγιά Βόνιτσας


Δέκα ήταν τα σοβαρά τραύματα που προκλήθηκαν από μαχαίρι στον 60χρονο οδηγό ταξί στον μώλο Δραπετσώνας. Τα χτυπήματα προκάλεσαν ρήξη του πνεύμονα, καθώς ήταν στο θωρακικό τοίχωμα, όπως και ακατάσχετη αιμορραγία.


Αυτά διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Πειραιά στο σώμα του αυτοκινητιστή, οποίος χθες τα ξημερώματα έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από άγνωστο άνδρα. 

Ο ιατροδικαστής Πειραιά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι το μένος του δράστη ήταν τόσο μεγάλο που επέφερε στο θύμα άλλα 7 μικρότερα χτυπήματα, με το ίδιο αιχμηρό αντικείμενο, στο αριστερό χέρι. 

Να σημειωθεί ότι το όχημα του ταξιτζή, πατέρα δύο παιδιών από τον Περισσό, βρέθηκε χθες το απόγευμα εγκαταλελειμμένο κοντά στη σχολή των λιμενοφυλάκων στην Καλλίπολη στον Πειραιά και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας Αττικής. 

Το ταξί εντόπισε διερχόμενος οδηγός ταξί, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό. 

Ο δράστης της δολοφονίας, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, είχε αποσπάσει προσωπικά αντικείμενα από το θύμα, ενώ στη συνέχεια πήρε το ταξί και εξαφανίστηκε. 

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με μαρτυρία μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου που είχε ελλιμενιστεί στην περιοχή, είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα έντονα στο σημείο.

Στελέχη της ασφάλειας δεν αποκλείουν ο δράστης της δολοφονίας να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου