Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2017

Βασίλης Ευαγγέλου: Υποψήφιος στο Εμπορικό τμήμα με τον συνδυασμό Νέο Επιμελητήριο του Γιάννη Μπούρη


Ονομάζομαι Βασίλης Ευαγγέλου. Γεννήθηκα στην Πρέβεζα και είμαι 39 ετών. Προέρχομαι από εμπορική οικογένεια, γιος του Κώστα και της Ελευθερίας Ευαγγέλου.

Έχω 2 παιδιά , τον 9χρονο Κωνσταντίνο και την 8χρονη Ελευθερία.
Στις επικείμενες εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο» για το εμπορικό τμήμα.

Εδώ και 7 χρόνια, όλες οι επιχειρήσεις βιώνουν τις συνέπειες μιας βαθιάς και διαρκούς οικονομικής κρίσης. Στόχος του συνδυασμού μας είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων όλων των παραγωγικών δυνάμεων του νομού μας. Θα στηρίξουμε ουσιαστικά την επιχειρηματική δραστηριότητα όλων των μελών μας  με τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και με τη συμβολή των νέων τεχνολογιών, η χρήση των οποίων διευρύνει το ρόλο και τις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης. Επιπλέον, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές για να φέρουμε στον τόπο μας την οικονομική ανάπτυξη που του αξίζει.

Στηρίζοντας το «Νέο Επιμελητήριο» δίνεις δύναμη στην επιχείρηση σου, καλύτερη ενημέρωση, εκπροσώπηση και υποστήριξη.

Σε αυτή την προσπάθεια, οι επιχειρήσεις δικαιούνται ρόλο και φωνή.

Είναι η ώρα να απαιτήσουμε τις αλλαγές και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται, για να επαναφέρουμε στον τόπο μας την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, την εθνική μας αυτονομία και κυριαρχία.

Είναι η ώρα να απαιτήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα επιτρέψουν στις τοπικες επιχειρήσεις να στηρίξουν την αναγέννηση της τοπικης οικονομίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε περισσότερα. Με ένα ΙΣΧΥΡΟ EΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, το οποίο ενώνει τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων, εκφράζει με θάρρος τις θέσεις της αγοράς και στηρίζει ουσιαστικά την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σας καλώ, λοιπόν, να δυναμώσετε το κοινό μας μήνυμα, με τη μαζική συμμετοχή σας στις προσεχείς εκλογές στις 16&17 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

Σας καλώ να δώσουμε μαζί τη μάχη για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο: για όλες τις τοπικες επιχειρήσεις και τους εργαζομένους τους, για τη νέα γενιά, για την τοπικη  κοινωνία και την αναπτυξη του νομου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου