Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 20, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στον Εισαγγελέα Πρέβεζας οδηγήθηκαν οι 5 συλληφθέντες για την διακίνηση κοκαΐνης - Αστυνομικός υποκρίθηκε τον αγοραστή - Δήλωση Κούγια


Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας,  προσήχθησαν σήμερα Τρίτη στις 7 το απόγευμα οι 5 συλληφθέντες που εμπλέκονται  στην υπόθεση διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών . 

Παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή όπου ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή 23/3. 

Την υπεράσπιση του 47χρονου Πρεβεζάνου κρατούμενου έχει αναλάβει ο Βασίλειος Γιάπρος και των Ιταλών υπηκόων ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. 

Μάλιστα, ο κ.Κούγιας σε δήλωσή του στο PrevezaBest ανέφερε:   

"Μου ανέθεσαν οι δύο Ιταλοί κατηγορούμενοι την υπεράσπιση τους οι οποίοι κατηγορούνται για την συμμετοχή τους σε μια ομάδα προσώπων, δύο Σέρβων και ενός Έλληνα, σε μια υπόθεση κατοχής και απόπειρας πωλήσεως ναρκωτικών 27 κιλών περίπου κοκαΐνης σε αστυνομικό της υποδιευθύνσεως Θεσσαλονίκης ο οποίος υποκρίθηκε τον αγοραστή, αλλά αυτή τη στιγμή επειδή δεν έχω την αντίγραφα της δικογραφίας δεν έχω τη δυνατότητα να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το τι ακριβώς έχει συμβεί στην υπόθεση αυτή. Τους επισκέφθηκα πριν από λίγο στο κτήριο της Α.Δ. Πρεβέζης και αύριο θα έρθω σε επαφή με τους συγγενείς τους για να γνωρίζω περισσότερα για την προσωπικότητα τους." 

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου