Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 31, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νεφελώδης με πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού


Τη δική του μετεωρολογική πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες μας έκανε ο Πρόεδρος του συλλόγου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας, κ.Σπύρος Κόκκαλης .

Μάλιστα, ο κ.Κόκκαλης άδραξε την ευκαιρία ο οποίος θέλησε να ευχηθεί Καλό Πάσχα και καλή διαμονή στους επισκέπτες της πόλης εν όψει των εορτών.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική πρόβλεψη του κ.Κόκκαλη τα δεδομένα- μέχρι στιγμής - του καιρού έχουν ως εξής:

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού περιμένουμε από το βράδυ του Σαββάτου και από τα δυτικά τμήματα της περιφέρειας, όπου θα αυξηθούν οι νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν και καταιγίδες. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν ξημερώματα Κυριακής των Βαΐων, σταδιακά όμως έως νωρίς το μεσημέρι θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Τις πρωινές ώρες της Κυριακής των Βαΐων αναμένονται σύντομες χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές στα ανατολικά τμήματα της περιφέρειας με υψόμετρο πάνω από τα 1300 μέτρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη πτώση 3 με 4 βαθμούς Κελσίου.


Τη Μεγάλη Δευτέρα θα επικρατούν νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τη θερμοκρασία να παραμένει στα επίπεδα της Κυριακής.

Με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά στοιχεία από τη Μεγάλη Τρίτη και έως τη Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρκετά καλός και με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες.

ΥΓ: Η ακριβή τσάντα δίπλα στο μοντέλο, τοποθετήθηκε για τις ανάγκες της φωτογράφησης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου