Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 07, 2018

Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε το 1ο ΕΠΑΛ για την συμμετοχή και την διάκρισή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής



Την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Πρέβεζας “Μικρή Αρκτος” η οποία κατάφερε να κερδίσει μια πολύ σημαντική διάκριση στον πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό διαστημικής  κατακτώντας το τρίτο βραβείο, δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης.


Τα παιδιά συνοδευόμενα από τον διευθυντή του σχολείου  Γιάννη Θεοφάνους και τους 
υπεύθυνους εκπαιδευτικούς  Σταύρο Φώτογλου και Βασίλη Ρόβα  δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση των  Σχολικών Επιτροπών και του Δήμου Πρέβεζας    για την επίσκεψη στο Δημαρχείο όπου τους απονεμήθηκαν   έπαινοι για την συμμετοχή και την διάκριση στον πανελλήνιο διαγωνισμό.

Την ομάδα υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης και  και η εντεταλμένη σύμβουλος Παιδείας του Δήμου Ελευθερία Αγγέλη οι οποίοι τους ευχαρίστησαν θερμά για το έργο τους  υπογραμμίζοντας ότι η διάκρισή τους έκανε περήφανη ολόκληρη την πόλη.

Ο  διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Γιάννης Θεοφάνους  αναφέρθηκε στο διαγωνισμό  και αφού ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς τους και  τους εκπαιδευτικούς συνέδεσε την επιτυχία  του σχολείου-μοναδικού  ΕΠΑΛ που συμμετείχε στον διαγωνισμό- με τη νέα αρχή    και τις αναβαθμισμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες που πλέον  παρέχονται στην τεχνολογική εκπαίδευση.

Ο κ .Θεοφάνους  ευχαρίστησε  θερμά και τον Δήμο Πρέβεζας για την συμβολή του στην υλοποίηση της αποστολής προαναγγέλοντας για την επόμενη χρονιά μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία του σχολείου   στον διαγωνισμό.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς  και τους γονείς των παιδιών    τονίζοντας την χαρά και την υπερηφάνια που   ένιωσαν  όλοι από την επιτυχία αυτή.

Ο κ. Μπαϊλης παρότρυνε τα παιδιά να μη σταματήσουν να προσπαθούν  στην ζωή τους και να βάζουν στόχους επιτυγχάνοντας    τα  καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η  εντεταλμένη  σύμβουλος παιδείας  Ελευθερία Αγγέλη  απευθυνόμενη στην ομάδα του ΕΠΑΛ  εξέφρασε επίσης τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο για την συμμετοχή όσο και το αποτέλεσμα  στον διαγωνισμό  λέγοντας χαρακτηριστικά στα παιδιά ότι η γνώση είναι δύναμη  και  πρέπει να την κατακτούν με κάθε τρόπο.

Η κ. Αγγέλη επίσης  έδωσε  επίσης ιδιαίτερη έμφαση ότι το 1ο ΕΠΑΛ Πρέβεζας ήταν το μοναδικό Επαγγελματικό  Λύκειο που συμμετείχε στον διαγωνισμό καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει  μια τόσο σημαντική διάκριση  και να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται σε αυτό.

Στην ομάδα  “Μικρή Αρκτος” απονεμήθηκαν   έπαινοι  από τον κ.Μπαϊλη  ο οποίος και ανέφερε ότι από τον Δήμο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την προβολή του δορυφόρου- που κατασκεύασαν εξ' ολοκλήρου τα παιδιά  με την καθοδήγηση των δασκάλων τους- σε  επιστημονικούς φορείς που σχετίζονται με το αντικείμενο  αυτό  έτσι ώστε να γίνει ακόμη ευρύτερη η  προβολή του έργου  τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου