Δευτέρα, Μαΐου 07, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στη βουλή η "Μη εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Δήμο Πρέβεζας"


Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης με αφορμή επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας, με θέμα: "Μη εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Δήμο Πρέβεζας".

Προς
Τον Υπουργό Παιδείας, ΄Ερευνας
και Θρησκευμάτων
κ. Κων/νο Γαβρόγλου
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα σας διαβιβάζω επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας, με θέμα: «Μη εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Δήμο Πρέβεζας».
Με την ανωτέρω επιστολή διαμαρτύρονται για την απόφαση του Δήμου Πρέβεζας να μην εφαρμόσει τη δίχρονη υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή στα σχολεία ευθύνης του, παρά το γεγονός ότι αφενός η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, ανακοίνωσε στις 13/04/2018 ότι είναι δυνατή η εφαρμογή του Ν. 4521/2018 από τη νέα σχολική χρονιά 2018 – 2019 και αφετέρου η Τριμερής Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας υπέβαλε θετική εισήγηση, δεδομένου ότι υπάρχει η ικανότητα κάλυψης των αναγκών φοίτησης όλων των προβλεπόμενων εγγραφών προνηπίων και νηπίων στα νηπιαγωγεία του Δήμου.
Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας και τυχόν ενέργειές σας σχετικά με το ανωτέρω θέμα.
                                                                        
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.     
                                                                                    
 ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου