Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 30, 2018

Apollo Awards στην Πάργα – Βράβευση ξενοδοχείων και αποτελεσματική συνεργασία!


Την Τρίτη 29 Μάη, στον Ειδυλλιακό χώρο του PARGA BEACH RESORT παρουσία των commercial Director Nina Hornewall. CEO of APOLLO Mr Leif Vase Larsen. CFO of APOLLO Mr Ole Dannemand. Contract Manager Manolis Pantelelis και φυσικά οι αντιπρόσωποι της APOLLO στην Πάργα Αντώνης Ζυγούρης και Κατερίνα Καρδάνη Ζυγούρη, που τιμήθηκαν από την Apollo, ως οι πιο σημαντικοί, οι πιο εξαιρετικοί συνεργάτες της για το έτος 2018.


Πρόκειται για μια συνεργασία που συμπληρώνει φέτος 21 χρόνια ζωής και έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία! Για το 2017 όμως, την προηγούμενη τουριστική σαιζόν οι πελάτες των ξενοδοχείων ήταν αυτοί που βαθμολόγησαν, πρότειναν και ανέδειξαν τα ξενοδοχεία που επιβράβευσαν για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών της, τα οποία και βραβεύτηκαν. Πριν όμως φτάσει το τελετουργικό των βραβεύσεων, προηγήθηκε μία σε βάθος πληροφόρηση και υπήρξε και επικοινωνία με νόημα, από την Apollo και τους συνεργάτες της προς τους ξενοδόχους. Τόσο η Nina Hornewall όσο και ο Μανόλης Παντελίδης, αναφέρθηκαν σε μια σειρά ζητημάτων, με στόχο την καλύτερη δυνατή συνεργασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apollo το 2014 έφερε στην Ήπειρο περίπου 13 χιλιάδες Σκανδιναβούς επισκέπτες, το 2018 φέτος δηλαδή φέρνει 40 χιλιάδες επισκέπτες, ενώ για το 2019, προβλέπονται περίπου 50 χιλιάδες Σκανδιναβούς επισκέπτες, με την Πάργα και την ευρύτερη περιοχή να αποκομίζουν σημαντικά οφέλη.






Η Ήπειρος για την Apollo και δη ο νομός Πρέβεζας, με την Πάργα να έχει την κυρίαρχη θέση, έχει την τρίτη θέση στην Ελλάδα, μετά την Κρήτη και τη Ρόδο, ξεπερνώντας σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως η Σαντορίνη κ.α. Η Apollo που έχει σε εγρήγορση και σε δράση επί 12 μήνες τον χρόνο τους Tour operators με πίκ το καλοκαίρι έκανε ανοιχτό κάλεσμα μέσω της Ninas Hornewall με την προτροπή : «Μπορούμε να πουλάμε εγκαίρως, βοηθήστε μας τον χειμώνα.» Αναφορά έγινε και στα Mondo Concept, ενώ έγινε ανάλυση της προσπάθειας για την έμφαση στην τρίτη ηλικία που μπορεί να συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, μία εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα στο τέλος. Η Σκανδιναβική αγορά είναι ομολογουμένως δυνατή αγορά, αφού οι Σκανδιναβοί, δαπανούν, καταναλώνουν ως τουρίστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apollo θα μετακίνήσει φέτος στην Ελλάδα 475 χιλιάδες κόσμο, 60 χιλιάδες στην Κροατία, 25 Χιλιάδες στην Αλβανία, σε Άγιους Σαράντα και Τίρανα με τους Άγιους Σαράντα να έχουν την μερίδα του λέοντος, ενώ 6 χιλιάδες θα μετακινηθούν στο Μαυροβούνιο. Η Apollo είναι η ΝΟ 1 εταιρεία στην Ελλάδα, στην μετακίνηση των Σκανδιναβών. Διαχωρισμός των χαρακτηριστικών των Σκανδιναβών, έγινε επίσης, ενώ η αύξηση φέτος, θα είναι +6% από Σουηδία, +5% από Νορβηγία, +15% από Φινλανδία και +9% από Δανία. Τον Δήμο Πάργας εκπροσώπησε ο Τάσος Παπανικολάου, ο οποίος αφού έκανε τις σχετικές βραβεύσεις,

απηύθηνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, ενώ ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε ζητήματα τουρισμού, Στράτος Ιωάννου, εξήρε την προσπάθεια της Apollo, καλωσορίζοντάς την για μια ακόμη φορά, στην Πάργα.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθηνε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Πάργα, Αντώνης Ζυγούρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Warner Bros προς το τέλος της εκδήλωσης και συγκεκριμένα από τους παραγωγούς της, προβλήθηκαν ολιγόλεπτα πλάνα από το The Bachelor τα οποία ήταν εκπληκτικά. Εντυπωσιακά ομολογουμένως πλάνα που σίγουρα θα προβάλλουν την Πάργα και την περιοχή μας, ακόμη περισσότερο στη Σκανδιναβία.


Αξιοσημείωτες επίσης παρουσίες ο «Αέρινος» Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης, που ανήκει στους συνεργάτες της Apollo,



Ακολούθησε η επιβράβευση των ξενοδόχων με τα βραβεία από την Apollo, με βάση βεβαίως τους πελάτες που έμειναν ικανοποιημένοι από την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών


















Στη συνέχεια η βραδιά συνεχίστηκε με ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων στον Ειδυλλιακό χώρο του Parga Beach Resort, κι έναν πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμαστεί από το ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου