Πέμπτη, Μαΐου 31, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυναμική Σπύρου Κυριάκη


Μπορεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των Εθνικών εκλογών να παραμένει άγνωστη, προγραμματισμένες πάντως είναι για τον Σεπτέμβριο του 2019, ωστόσο, παρατηρείται έντονη κινητικότητα μεταξύ των ενδιαφερομένων για μια υποψηφιότητα στα ψηφοδέλτια.


Μια τέτοια περίπτωση και μάλιστα αξιόλογη αποτελεί του μέλους της Π.Ε. της γαλάζιας παράταξης και γνωστός επιχειρηματίας της Πάργας, Σπύρος Κυριάκης, ο οποίος από καιρό "οργώνει" όλες τις περιοχές του νομού. Μάλιστα, γίνεται λόγος, πως στις επισκέψεις του αυτές που πραγματοποιεί, εισπράττει την αποδοχή του κόσμου. 

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, το όνομα του Σπύρου Κυριάκη, όπως άλλωστε και πολλών άλλων νέων στελεχών της ΝΔ, ανεβάζουν τον πήχη όλο και πιο ψηλά  στις προσδοκίες του κόσμου για την υλοποίηση πραγμάτων που θα αναβαθμίσουν τον τόπο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘