Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 31, 2018

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου το Παργινό Συμπόσιο - Φώτο


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε φέτος το Παργινό Συμπόσιο σήμερα Πέμπτη 31/05 στις 20.00 στον παραλιακό πεζόδρομο της Πάργας από τον Σύλλογο Εστίασης Πάργας με την αρωγή του Δήμου Πάργας και την οικονομική στήριξη δεκάδων χορηγών στο χώρο της εστίασης και της παραγωγής τοπικών προιόντων.

Πρόκειται για ένα μονοήμερο γαστρονομικό φεστιβάλ, μια γιορτή γεύσης που διοργανώνεται στα πρότυπα αντίστοιχων φεστιβάλ σε πόλεις της Ευρώπης για την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού, εν προκειμένω του γαστρονομικού τουρισμού, δράση που εντάσσεται στις προσπάθειες του Υπουργείου Τουρισμού .





Πρόκειται ουσιαστικά για το μεγαλύτερο road event της περιοχής που προβάλλει την τοπική κουζίνα και τα τοπικά προιόντα σε συνεργασία με τη Λέσχη Ελλήνων Αρχιμαγείρων.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά επίδειξη μαγειρικής από έμπειρους σεφ , να γευθούν αντιπροσωπευτικά πιάτα της ηπειρώτικης κουζίνας αλλά και ελληνικά κοκτέιλ με βάση το ούζο ή το μπράντι. 

Παράλληλα διοργανώθηκαν μαθήματα μαγειρικής για τους λιλιπούτειους μάγειρες. 



Την εκδήλωση συνόδευε ζωντανή μουσική όπου κατέληξε σε ένα μεγάλο πάρτι. 

Φέτος, μάλιστα, το Συμπόσιο άνοιξε τα φτερά του για το εξωτερικό. Εικόνες από την εκδήλωση κινηματογραφήθηκαν από το συνεργείο της Warner Bros Productions και θα προβληθούν στις Σκανδιναβικές χώρες μέσα από το πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα «THE BACHELLOR» το ερχόμενο φθινόπωρο. 

Μάλιστα, την εκδήλωση, μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πάργας, ο πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου, κ.α. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου