Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εντυπωσιακά ξεκίνησε το 6ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής


Tο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα, από το Δήμο Πρέβεζας και τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο «Κλεοπάτρα», σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 7 Ιουλίου .

Το Φεστιβάλ έχει  την άδεια – έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Φέτος συμμετέχουν οκτώ ομάδες με περίπου 150 αθλήτριες από τις πόλεις Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Αιτωλοακαρνανία, Άρτα και Πρέβεζας και θα παρουσιάσουν για ακόμη μια φορά  εντυπωσιακά προγράμματα ρυθμικής, ενόργανης, ακροβατικής και γενικής γυμναστικής. 

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η Μιχαέλα Μεταλλίδου, μέλος της Ολυμπιακής ομάδας του ανσάμπλ το 2016 στο Ρίο, καθώς και η Αρετή Συναπίδου, πρώην προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας στο ατομικό της ρυθμικής το 1992 στη Βαρκελώνη. To παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής ενόργανης γυμναστικής ανδρών και διαχειριστής του portal γυμναστικής gymnast.gr Κεραμιδάς Αντώνης.  

Το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Πρέβεζας διεξήχθη σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου, στην Πλατεία Ανδρούτσου  και αύριο  Σάββατο 7 Ιουλίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος»  με την επιμέλεια της γυμνάστριας και προπονήτριας Βασιλικής Ζαντραβέλη. 

Την έναρξη του φεστιβάλ, έκανε η κ.Αγγέλη, υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου.


Ώρα έναρξης 20:00μ.μ (και τις δύο μέρες). Είσοδος ελεύθερη.  

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την πρώτη μέρα του φεστιβάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου