Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία ολοκληρώνεται το Summer Camp από τον Ευκλέα Πρέβεζας !


Με επιτυχία συνεχίζονται, από τον γνωστό αθλητικό σύλλογο Taekwondo, Ευκλέα Πρέβεζας, οι καλοκαιρινές προπονήσεις σε εξωτερικούς ανοιχτούς χώρους.

Έτσι, πλήθος αθλητών του, όλων των ηλικιών, παρακολουθούν με ιδιαίτερο ζήλο τις εξωτερικές προπονήσεις. Ο υπεύθυνος Master Άγγελος Σολδάτος, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών, ενώ οι προπονήσεις αυτές θα συνεχιστούν και σε άλλους χώρους όπου την προσεχή Κυριακή, στο ΔΑΚ Πρέβεζας από τις 4 μ.μ. - 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις .


Χθες, Παρασκευή 6/7, 5η μέρα του Summer Camp, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις Αθλόπολις του Άγγελου Μπέκα, ενώ, σήμερα Σάββατο η προπόνηση θα συνεχιστεί στο Kanali hotel.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή προπόνηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘