Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συντεταγμένα θα κινηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του Κολυμβητηρίου "Να αποφύγουμε τους δικαστικούς αγώνες"


Δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15/10 με 53 ζητήματα στην ημερήσια διάταξη.


Προηγουμένως, έγινε ενημέρωση στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι τοποθετήθηκαν για το θέμα του κολυμβητήριου που είχε ανακύψει τις προηγούμενες μέρες, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά, Μπάχαλο, κατεδαφιστέο μέρος του κολυμβητήριου καθώς και οι πρόβολοι της Κυανής Ακτής και Ο Π.Σ. "ΠΡΕΒΕΖΑ" για το ζήτημα του Κολυμβητηρίου και τους προβολους

Έτσι, ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης ξεκαθάρισε πως ο Δήμος, δεν έχει σκοπό να μπει σε δικαστικές περιπέτειες, παρά μόνο να γίνει η ανάκληση των αποφάσεων (από την Κτηματική υπηρεσία) όπου με πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής και πρωτόκολλο κατεδάφισης καθώς και με επιβολή προστίμου στο δήμο,  ζητά πίσω μέρος του κολυμβητηρίου ενός στρέμματος  και τους πρόβολους της Κυανής Ακτής. 



Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ.Πιπιλίδης ανέφερε στην συνεδρίαση πως τον επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Πρέβεζα" κ.Λογοθέτης ο οποίος του ανέφερε πως δεν υπήρχε πρόθεση να καταγγείλουν τον Δήμο και πως η αναφορά του συλλόγου αφορούσε συγκεκριμένο τμήμα. 



Τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο επικεφαλής της παράταξης "δύναμης ενότητας και δημιουργίας", κ.Κλάπας, με τον οποίον συμφώνησαν καθώς με μια ψύχραιμη στάση υπογράμμισε για την έκδοση ενός ψηφίσματος για την κοινή λήψη απόφασης ενώ τόνισε να μην ανοιχτούν μέτωπα με τον κ.Μπαίλη να συμπληρώνει πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του δήμου και να αποφύγουμε τους δικαστικούς αγώνες. 



Μάλιστα, με τον κ.Κλάπα συμφώνησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αμάραντος και Κωστούλας, ο οποίος τόνισε πως το θέμα "ξεπερνάει τα όρια του παραλογισμού".




Από την άλλη, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νίτσας, μεταξύ άλλων ανέφερε πως "ερχόμαστε πάλι πίσω από τις εξελίξεις ενώ σας είχαμε πει να γίνει μια καταγραφή της περιουσίας του δήμου" επίσης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Διονύσης Καλλίνικος ανέφερε μια σειρά από ρυθμίσεις για την επίλυση του ζητήματος. 


"Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που είναι "ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ" αυτών των πραγμάτων, θα παρακαλούσα τους συναδέλφους να μην κάνουν καταγγελίες σε ανθρώπους φέρονται σαν εισαγγελείς, ανέφερε ο επίσης ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Ευάγγελος Ροπόκης.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου