Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αγωνιστική συνάντηση Taekwon- Do, υψηλού επιπέδου από τον ΕΥΚΛΕΑ


Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή από πλευράς αθλητών και των αθλητικών συλλόγων του Ευκλεα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ΔΑΚ Πρέβεζας, αγωνιστική συνάντηση Taekwon- Do. 

Μάλιστα, το στάδιο ήταν κατάμεστο από κόσμο όπου συμμετείχαν οι σχολές, Άρτας, Ηγουμενίτσας Λούρου, Φαναριου, Καναλίου, Πρέβεζας, Λευκάδας, Νυδριού, Πλαγιάς, Κεφαλληνίας, Βόνιτσας, Μοναστηρακίου, Παλαίρου, Σπάρτης και Νικηφόρος Πήγασος από τον Πειραιά. 

Οι μαθητές δείξανε υψηλό επίπεδο, δείχνοντας την συστηματική δουλειά που γίνεται από όλους τους εκπαιδευτές και τον ιδιαίτερο ζήλο των ίδιων των παιδιών ανεβάζοντας το επίπεδό τους σε ικανοποιητικό επίπεδο. 

Σκοπός αυτής της αγωνιστικής συνάντησης ήταν να δούμε την ικανότητα των αθλητών στο αγώνισμα αυτό ένα τεστ για την απόδοση σε πραγματικούς αγώνες της συγκέντρωσης και ικανότητας προετοιμάζοντας τα παιδιά να αποκτήσουν την αγωνιστική αυτήν εμπειρία για μεγαλύτερες διοργανώσεις. 

Ευχαριστούμε όλους τους διαιτητές, προπονητές, αθλητές και γονείς που στήριξαν για άλλη μία φορά την προσπάθεια πάνω από όλα των παιδιών χωρίς αυτή τη στήριξη δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. 

Ο σύλλογος του Ευκλέα είναι ο μόνος που αναλαμβάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ευχαριστίες οφείλονται στον Δήμαρχο και τον υπεύθυνο του Σταδίου τον κύριο, Μάκη Ντίτσο, τον αντιδήμαρχο κύριο Γιανννουλάτο Βαγγέλη για την παρουσίασή τους στη συνάντηση αυτή.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ο Master Αγγελος Σολδάτος.













κατάμεστο το στάδιο από κόσμο συμμετείχαν οι σχολές, Άρτας, Ηγουμενίτσας Λούρου, Φαναριου, Καναλίου, Πρέβεζας, Λευκάδας, Νυδριού, Πλαγιάς, Κεφαλληνίας, Βόνιτσας, Μοναστηρακίου, Παλαίρου, Σπάρτης και Νικηφόρος Πήγασος από τον Πειραιά. Οι μαθητές δείξανε υψηλό επίπεδο, δείχνοντας την συστηματική δουλειά που γίνεται από όλους τους εκπαιδευτές και τον ιδιαίτερο ζήλο των ίδιων των παιδιών ανεβάζοντας το επίπεδό τους σε ικανοποιητικό επίπεδο. Σκοπός αυτής της αγωνιστικής συνάντησης ήταν να δούμε την ικανότητα των αθλητών στο αγώνισμα αυτό ένα τεστ για την απόδοση σε πραγματικούς αγώνες της συγκέντρωσης και ικανότητας προετοιμάζοντας τα παιδιά να αποκτήσουν την αγωνιστική αυτήν εμπειρία για μεγαλύτερες διοργανώσεις. Ευχαριστούμε όλους τους διαιτητές, προπονητές, αθλητές και γονείς που στήριξαν για άλλη μία φορά την προσπάθεια πάνω από όλα των παιδιών χωρίς αυτή τη στήριξη δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Ο σύλλογος του Ευκλέα είναι ο μόνος που αναλαμβάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ευχαριστίες οφείλονται στον Δήμαρχο και τον υπεύθυνο του Σταδίου τον κύριο Ντίτσο, τον αντιδήμαρχο κύριο Γιανννουλάτο Βαγγέλη για την παρουσίασή τους στη συνάντηση αυτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου